Šalát z baklažánov, rajčiakov a papriky
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
baklažán
450
g
zelená paprika
300
g
paradajka
2
strúčiky
cesnaku
20
g
slnečnicový olej
1
ks
citrón
2
PL
ocot
voda
soľ
postup
Vo vyhriatej rúre upečieme na plechu umyté paradajky, papriku a prekrojený baklažán. Cesnak roztlačíme nožom a rozotrieme so soľou, po kvapkách pridáme olej. Dobre miešame pričom prilievame citrónovú šťavu a ocot. Cesnakovým nálevom polejeme zeleninu a šalát je hotový. Môžeme ho podávať aj s listami šalátu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.