Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané baklažány

ingrediencie

600 g
baklažán
16 g
hladká múka
24 g
strúhanka
100 g
olej
1 ks
vajce
2 PL
mlieko
soľ

postup

Ošúpané baklažány pokrájame na hrubšie plátky, osolíme, obalíme v múke, vo vajci rozšľahanom s mliekom, v strúhanke a vyprážame v horúcom oleji. Podávame horúce s varenými zemiakmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...