Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané baklažány

ingrediencie

600 g
baklažán
16 g
hladká múka
24 g
strúhanka
100 g
olej
1 ks
vajce
2 PL
mlieko
soľ

postup

Ošúpané baklažány pokrájame na hrubšie plátky, osolíme, obalíme v múke, vo vajci rozšľahanom s mliekom, v strúhanke a vyprážame v horúcom oleji. Podávame horúce s varenými zemiakmi alebo s ryžou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.