Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Patizóny vyprážané ako rezne

ingrediencie

500 g
patizón
soľ
50 g
hladká múka
2 ks
vajce
100 g
strúhanka
100 g
slnečnicový olej

postup

Patizóny umyjeme, ošúpeme, pokrájame na plátky hrubé asi 1,5 cm, osolíme a necháme pol hodiny odležať. Potom ich obalíme v múke, v rozšľahaných vajciach a v preosiatej strúhanke. Vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán do zlatista pod pokrývkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.