Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapustnica s klobásou

ingrediencie

200 g
bravčové mäso
soľ
350 g
kyslá kapusta
masť
hladká múka
cibuľa
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list
mletá červená paprika

postup

Mäso nakrájané na kocky varíme v osolenej vode. Po uverení ho vyberieme a odložíme. Do mäsového vývaru vložíme kapustu s bobkovým listom a varíme ešte asi 30 minút. Na cibuli si pripravíme zápražku a zapražíme ňou polievku. Pridáme klobásu nakrájanú na kocky, bravčové mäso, drvený cesnak, soľ, korenie a ešte chvíľu spolu povaríme. Hotovú kapustnicu podávame s kyslou smotanou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...