Pridať recept

Kapustnica s klobásou

ingrediencie

200 g
bravčové mäso
soľ
350 g
kyslá kapusta
masť
hladká múka
cibuľa
kyslá pochúťková smotana
údená klobása
mleté čierne korenie
bobkový list
mletá červená paprika

postup

Mäso nakrájané na kocky varíme v osolenej vode. Po uverení ho vyberieme a odložíme. Do mäsového vývaru vložíme kapustu s bobkovým listom a varíme ešte asi 30 minút. Na cibuli si pripravíme zápražku a zapražíme ňou polievku. Pridáme klobásu nakrájanú na kocky, bravčové mäso, drvený cesnak, soľ, korenie a ešte chvíľu spolu povaríme. Hotovú kapustnicu podávame s kyslou smotanou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
13 chutných spôsobov, ako spracovať kyslú kapustu
Nielen kapustnica, výborná je aj nátierka! 13 chutných tipov, čo z kyslej kapusty
Kyslá kapusta patrí k našim najtradičnejším a zároveň najzdravším potravinám. Obsahuje veľa vitamínu C,...
Zapečená kapusta s mäsom
Súdok plný zdravia - kyslá kapusta!
Táto kyslá, chrumkavá a hlavne šťavnatá zelenina patrí do našich jedálničkov už dlhé roky. Za svoju...
Fermentovanie zeleniny
3 vynikajúce a zdravé fermentované pochúťky: Kapusta, jablká i salsa
V predchádzajúcom článku sme si povedali, prečo sú fermentované potraviny dnes považované za superpotraviny...
Zhorkla vám kyslá kapusta? Toto je dôvod prečo a ako ju zachrániť!
Zhorkla vám kyslá kapusta? Už nikdy viac sa to nestane, pozor na tieto chyby! Máme tip, ako ju zachrániť, kapustnica bude výborná
Stalo sa to aj vám? Toto sú dôvody, prečo je kyslá kapusta horká a skvelý tip, ako ju zachrániť!
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...