Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Caro kaša z nelúpanej ryže

2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

120 g
ryža nelúpaná
250 ml
sójové mlieko
3 PL
kávovinový nápoj napr Caro
20 g
slnečnicové semienko
10 g
tekvicové semienka
10 g
ľanové semienka
1 PL
škorica
1/4 KL
stévia
čerešne

postup

1.
V podstate je jedno, či použijete obyčajnú bielu, alebo nelúpanú ryžu. V prípade druhej varianty ale urobíte pre svoje zdravie viac, i keď doba varenia je o niečo dlhšia.
2.
Ryžu som si vopred uvarila v neosolenej vode. Mlieko vylejeme do hrnca a pridáme kávovinový nápoj. Poriadne premiešame a privedieme k varu.
3.
Potom pridáme uvarenú ryžu, semienka, stéviu a škoricu.
4.
Necháme zovrieť a varíme na miernom plameni cca 7-10 min.
5.
Uvarenú kašu odstavíme z ohňa a tyčovým mixérom rozmixujeme najemno.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
maru_1986
19.1.2015 13:46 | |
+0 -0
Hmmm, supr! Caro po ruce mam :) Diky za tip.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...