Parížsky šalát
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
jemná saláma
1
ks
cibuľa
1
konzerva
hrášok
200
g
kyslá smotana
3
PL
majonéza
2
ks
kyslá uhorka
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
postup
Cibuľu nadrobno nasekáme, osolíme a necháme chvíľu odstáť, aby zmäkla. Pokrájame jemnú salámu na hranolčeky, kyslé uhorky na kocky a scedíme hrášok. Všetky suroviny zmiešame s kyslou smotanou a majonézou. Dochutíme soľou a korením. Podávame s bielym chlebom alebo ako prílohu k mäsu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.