Pridať recept

Šampiňónový šalát

ingrediencie

350 g
šampiňóny
1/2 ks
citrón
40 g
maslo
100 ml
ocot
50 ml
olej
50 g
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 ks
pór

postup

Šampiňóny umyjeme, očistíme a ak sú veľké, tak ich nakrájame na menšie kúsky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Na rozpustenom masle ich asi 3 minúty dusíme a odstavíme. Pridáme k nim nasekanú cibuľu, osolíme, okoreníme, zalejeme octom, olejom a dobre premiešame. Posypeme pórom a podávame k mäsu.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Máte radi šampiňóny? Urobte si ich doma nakladané v oleji
Poznáte nakladaný hermelín však? Lahodný smotanový mäkký syr naložený na pár dní v kvalitnom oleji,...
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní
Sezóna už začala: Obsahujú veľa vody, majú málo kalórií, ale pozor! Toto je veľmi častá chyba pri zbieraní húb, lesníci varujú!
Nič nevonia tak krásne ako čerstvo nazbierané huby, ktoré priam lákajú na prípravu aromatických delikates. Aby...
Týchto 5 chýb robíme pri príprave húb
Už nikdy nebudú mäkké ani mdlé! Pri príprave húb si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Kvôli nesprávnej príprave húb sa často pripravíme o vynikajúci chuťový zážitok. Poradíme vám, ako...
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutu metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo robiť, ak sú huby horké? Stačí použiť túto lacnú zabudnutú metódu, vďaka ktorej huby nikdy nezhorknú!
Čo môžete urobiť, aby vaše huby neboli horké? Vyskúšajte tento babičkin trik!
Máte radi huby? Tip na teplý hubový šalát od Henriety
Ak máte radi huba tak ako ja, isto sa vám tento teplý šalát bude páčiť. Jednoduchý a krásne farebný, ako...