Letná,,okroška´´
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
vajce
250
g
sterilizovaná cvikla
500
ml
kefír
1
ks
šalátová uhorka
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
trochu
ocot
1/2
ks
pór
postup
Sterilizovanú cviklu dáme aj s nálevom do misky, pridáme kefír (môžeme ho nahradiť acidkom alebo kyslou smotanou) a premiešame. Potom pridáme ošúpanú a na drobné kocky nakrájanú uhorku, pór a dochutíme soľou a korením. Okrošku podávame vždy vychladenú s vajcami uvarenými natvrdo.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.