Diabolská krkovička s cibuľou
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
krkovička
1
ks
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
čili olej
trochu
olej
1/4
balíček
grilovacie korenie
1
KL
cibuľová pasta
1
PL
ustricová omáčka
3
ks
celé nové korenie
1
ks
bobkový list
1/2
KL
celá rasca
postup
1.
Z oleja, čili oleja, cibuľovej pasty, grilovacieho korenia, ustricovej omáčky a mletého čierneho korenia si pripravíme marinádu. Mäso trochu naklepeme, osolíme a potrieme marinádou.
2.
Na panvici rozpálime olej a mäso opečieme z oboch strán. Na dno zapekacej misy rozložíme polovicu koliesok cibule, položíme opečené mäso, posypeme rascou, znova posypeme cibuľou, pridáme bokový list, nové korenie, podlejeme výpekom a dáme zapiecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.