Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaný pstruh

2
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
pstruh
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
korenie na ryby
štipiek
mletá rasca
1 ks
citrón
1 KL
sušený cesnak
1 kg
cesnakový olej
2 ks
cibuľa
150 g
zemiaky
50 g
pór
1 ks
farebná paprika

postup

1.
Pstruhy umyjeme, osušíme a osolíme. Marinádu si pripravíme z cesnakového oleja, korenia, zo sušeného cesnaku, z korenia na ryby a citrónovej šťavy. Touto marinádou potrieme celé pstruhy aj zvnútra. Necháme ich odležať asi 20 minút na chladnom mieste.
2.
Potom ich položíme na grilovací rošt, posypeme rascou, pokvapkáme olejom, pridáme pokrájanú papriku, vopred predvarené zemiaky a ugrilujeme pri miernej teplote.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
101970
12.9.2017 19:39 | |
+7 -2
To je taký recept ako navigácia v púšti. "Najbližšia oáza? Rovno za nosom a vo štvrtok doprava." Ako dlho grilovať pstruha? Pri akej teplote? Nič? Hlavne že ho treba nechať odležať 20 minút na chladnom mieste? Kde? V chladničke? V komore? Na balkóne?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.