Pridať recept

Malinovo-piškótová torta

8
porcií
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

180 g
piškóty
400 ml
mlieko
1 ks
vanilkový puding
300 g
nátierkové maslo
150 g
práškový cukor
1 PL
malinový lekvár
6 plátkov
želatína
600 g
maliny
trochu
práškový cukor na posypanie

postup

1.
Dno aj boky tortovej formy potrieme maslom a vyložíme piškótami. Na piškóty dáme polovicu plnky, posypeme malinami, prikryjeme piškótami a postup opakujeme dokým neminieme všetky ingredience. Končíme vrstvou plnky, ktorú posypeme zostávajúcim ovocím. Naplnenú tortu dáme do chladničky aspoň na 6 hodín. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
 
2.
Plnku si pripravíme ak z mlieka a pudingového prášku pripravíme puding. Nátierkové maslo zmiešame s lekvárom a práškovým cukrom. Do vychladnutého pudingu zamiešame nátierkové maslo a podľa návodu pripravenú želatínu. Všetko dobre premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať