Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kakaovo-cícerový dezert

2
porcie
7
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
uvarený cícer
1 ks
vajce
1/2 KL
stévia
1/2 KL
prášok do pečiva
1 PL
kakao

postup

1.
Na recept som použila cizrnu z konzervy, ale môžete použiť aj surovú (ktorú si vopred uvaríte do mäkka). Každopádne ak nechcete strácať čas, doporučujem mať stále v zásobe konzervovanú variantu.
2.
Do misky vložíme cizrnu, pridáme vajce, stéviu, prášok do pečiva a rozmixujeme na hladkú kašu. Miesto stévie je možné použiť ľubovoľné iné sladidlo, napr. 1 PL medu.
4.
Cestom naplníme 2 muffinové košíčky a vložíme do mikrovlnky na 2 min. (stredný stupeň). Niesom zástancom prípravy jedla v mikrovlnej rúre, ale raz za čas vám to určite nemôže uškodiť.
5.
Muffiny môžeme rozkrojiť a naplniť džemom alebo ľubovoľnou sladkou plnkou. Cizrnu z nich naozaj neucítite a pritom si zdravo pochutnáte.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...