Pridať recept

Fazuľová nátierka

ingrediencie

100 g
suchá fazuľa
100 g
bravčová alebo hydinová pečeň
30 g
masť
1 ks
cibuľa
100 g
šunka
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
2 ČL
horčica

postup

1.
Fazuľu je dobré namočiť aspoň na 24 hodín do vody. Potom ju uvaríme v tej istej vode, v ktorej sa močila. Po uvarení ju pretrieme cez sito.
 
2.
Na rozohriatej masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu a pridáme k nej pomletú pečeň. Chvíľu podusíme. Potom ju primiešame k fazuli a pridáme pokrájanú šunku, soľ, korenie a horčicu. Dobre premiešame. Podávam k chlebu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fazuľa
Všestranná fazuľa – v kuchyni z nej uvaríte všetky chody
Ani jedna strukovina nemá v kuchyni také všestranné využitie ako fazuľa. Môžete z nej pripraviť kompletné...
Hŕstková polievka
Nemusíte dlho čakať! Triky, ako uvariť strukoviny aj bez zdĺhavého namáčania, skúste to hneď teraz
Obľubujete strukoviny, ale odrádza vás zdĺhavé namáčanie pred varením? Máme pre vás niekoľko tipov, vďaka...
Vlašská nátierka
Tento recept dnes už robí málokto: VLAŠSKÁ NÁTIERKA na môj spôsob, retro pochúťka na chlebíčky
Vlašská nátierka na raňajky alebo aj ako základ pohostenia pre návštevu.
Fazuľové muffiny
Fazuľa v dezertoch? Vyskúšajte zdravšiu alternatívu pečenia
Pri predstave pridania fazule do sladkých receptov sa možno niektorí z vás zdesia. No nikdy sa netreba báť...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...