Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jemná domáca paštéta

ingrediencie

1 kg
bravčové pečienka
2 kg
bravčová slanina bez kože
5 ks
cibuľa
1 ks
cesnak
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
vegeta
podľa chuti
paštétové korenie

postup

1.
Na kocky pokrájanú slaninu opražíme na panvici. Na masti opražíme nakrájanú cibuľu. Potom k nej pridáme pečeň, ktorú sme si predtým pokrájali na rezance. Opražíme ju tak, aby bola hnedá a dáme ju vychladnúť.
2.
Pretlačený cesnak vymiešame so soľou na kašu. Opraženú slaninu a pečeň zomelieme a pridáme k nim cesnak a ostatné koreniny. Dobre premiešame a naplníme do fliaš. Dáme sterilizovať na 1,5 hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.