Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát z čínskej kapusty

ingrediencie

500 g
čínska kapusta
1 ks
cibuľa
2 ks
mrkva
2 PL
olej
trochu
ocot
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
cukor

postup

Kapusta pokrájame na tenké rezance a mrkvu postrúhame na strúhadle. Cibuľu nakrájame nadrobno. Zmiešame a pridáme olej, ocot, soľ, korenie a podľa chuti prisladíme. Dobre premiešame a dáme do chladničky odležať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.