Pridať recept

Štrúdľa s ovocím

ingrediencie

2 plátky
štrúdľové cesto
300 ml
plnotučné mlieko
1 balíček
Zlatý klas
80 g
práškový cukor
200 g
tvaroh
1 ks
vajce
20 g
maslo
250 g
ovocie

postup

1.
Z mlieka a zo Zlatého klasu uvaríme puding, ktorý necháme vychladnúť. Primiešame doň tvaroh zmiešaný s práškovým cukrom a poriadne premiešame.
 
2.
Štrúdľové cesto položíme na seba, povrch potrieme trochou rozpusteného masla, plnkou a očisteným ovocím.
3.
Opatrne zavinieme a preložíme na plech vyložený papierom na pečenie. Povrch potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry. Vychladnutú štrúdľu poprášime práškovým cukrom a nakrájame na väčšie kúsky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ľahučká roláda so smotanovým krémom a jahodami
Pri jednoduchosti, vizuále a chuti tejto klasickej letnej pochúťky blednú aj tie najdekadentnejšie dezerty.
Nostalgické dobroty z čerstvých jahôd
Pripravte si s nami nostalgické pochúťky: Šľahačkový pohár, jahodová dreň či roláda
Jahodové maškrty, ktoré odolali času a sú stále populárne aj dnes.
Kto má rád jahody, mal by o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Ten, kto má rád jahody, by mal o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Vychutnávate si sezónu jahôd naplno? Tušíte však, čo sa stane, keď ich budeme jesť každý deň?
Jahody
Super zdravá maškrta: Jahody zlepšujú náladu i koncentráciu
Doprajte si jahody každý deň. Vždy vás odmenia dobrou náladou.
jahodové recepty
15 jahodových receptov, ktoré musíte túto sezónu skúsiť!
Jahody, to je sladký začiatok leta :) Jahodová zmrzlina, dreň, koláče, džem, jahody so šľahačkou majú radi...
Kontaminované jahody boli dodané aj na Slovensko! Zdravotníci odporúčajú dodržiavať tieto opatrenia
Kontaminované jahody mali byť dodané aj na Slovensko! Zdravotníci odporúčajú dodržiavať tieto opatrenia
Čerstvé jahody pochádzajúce z Maroka mali byť dodané aj na územie Slovenska, konkrétne do zariadenia...