Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovica s tofu

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
šošovica
trochu
olej
2 ks
cibuľa
2 ks
pór
2 ks
paprika
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
100 g
syr Tofu
1 strúčik
cesnak

postup

1.
Cez noc namočíme šošovicu a ráno ju uvaríme domäkka a scedíme. Cibuľu ošúpeme, nasekáme a opražíme na oleji. Pridáme očistený pór a papriky nakrájané na kolieska, soľ, korenie, šošovicu a postrúhaný syr. Zľahka premiešame.
2.
Zapekaciu misu potrieme olejom a šošovicovú zmes do nej vložíme a zapečieme v rúre. Môžeme pridať aj prelisovaný cesnak. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.