Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šošovica s tofu

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
šošovica
trochu
olej
2 ks
cibuľa
2 ks
pór
2 ks
paprika
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
100 g
syr Tofu
1 strúčik
cesnak

postup

1.
Cez noc namočíme šošovicu a ráno ju uvaríme domäkka a scedíme. Cibuľu ošúpeme, nasekáme a opražíme na oleji. Pridáme očistený pór a papriky nakrájané na kolieska, soľ, korenie, šošovicu a postrúhaný syr. Zľahka premiešame.
2.
Zapekaciu misu potrieme olejom a šošovicovú zmes do nej vložíme a zapečieme v rúre. Môžeme pridať aj prelisovaný cesnak. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...