Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sedliacke bravčové

ingrediencie

750 g
bravčové stehno
50 g
slanina
bravčová masť
sterilizované šampiňóny
zelená sterilizovaná fazuľka
500 g
lečo
25 g
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky a opražíme na rozpálenej masti. Osolíme, okoreníme a zmiešame s pretlačeným cesnakom. Opečieme domäkka.
2.
Potom k nemu pridáme pokrájanú fazuľu, šampiňóny, slaninu, lečo a spolu opražíme. Posypeme červenou paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.