Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sedliacke bravčové

ingrediencie

750 g
bravčové stehno
50 g
slanina
bravčová masť
sterilizované šampiňóny
zelená sterilizovaná fazuľka
500 g
lečo
25 g
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky a opražíme na rozpálenej masti. Osolíme, okoreníme a zmiešame s pretlačeným cesnakom. Opečieme domäkka.
2.
Potom k nemu pridáme pokrájanú fazuľu, šampiňóny, slaninu, lečo a spolu opražíme. Posypeme červenou paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.