Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sedliacke bravčové

ingrediencie

750 g
bravčové stehno
50 g
slanina
bravčová masť
sterilizované šampiňóny
zelená sterilizovaná fazuľka
500 g
lečo
25 g
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky a opražíme na rozpálenej masti. Osolíme, okoreníme a zmiešame s pretlačeným cesnakom. Opečieme domäkka.
2.
Potom k nemu pridáme pokrájanú fazuľu, šampiňóny, slaninu, lečo a spolu opražíme. Posypeme červenou paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...