Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hríbový stroganov

6
porcií
210
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové pliecko
3 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
3 dl
voda
200 g
sušené hríby
1 PL
horčica
2 PL
paradajkový pretlak
olej
čierne korenie
vegeta

postup

Mäso nakrájame na kocky alebo rezance, okoreníme a necháme chvíľu odležať. Cibuľku orestujeme na oleji dohneda, mäso poprášime múkou orestujeme na cibuľke. Pridáme pretlak, zalejeme vodou a dusíme. Po 50 min. dusenia (záleží na mäse), pridáme huby a horčicu, dochutíme vegetou a varíme ešte 10 min. Podávame s dusenou ryžou.... Dobrú chuť! :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...