Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hríbový stroganov

6
porcií
210
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové pliecko
3 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
3 dl
voda
200 g
sušené hríby
1 PL
horčica
2 PL
paradajkový pretlak
olej
čierne korenie
vegeta

postup

Mäso nakrájame na kocky alebo rezance, okoreníme a necháme chvíľu odležať. Cibuľku orestujeme na oleji dohneda, mäso poprášime múkou orestujeme na cibuľke. Pridáme pretlak, zalejeme vodou a dusíme. Po 50 min. dusenia (záleží na mäse), pridáme huby a horčicu, dochutíme vegetou a varíme ešte 10 min. Podávame s dusenou ryžou.... Dobrú chuť! :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.