Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchle domáce lístkové cesto

ingrediencie

250 g
rastlinný tuk
400 g
hladká múka
mlieko
soľ

postup

Tuk dáme dopredu asi pol hodinu do mrazničky. Múku preosejeme, osolíme a tuhý tuk nahrubo nastrúhame do múky. Rukou jemne zapracujeme, postupne pridávame mlieko nech sa všetko spojí na cesto, ktoré odložíme na pol hodiny do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
janacka
7.9.2015 15:16 | |
+19 -9
Skúšala som robiť cesto z Rami a cesto je fantastické, jemnejšie a mastnejšie tak že ho tam treba manej.
Anielik1422
13.5.2015 18:53 | |
+24 -7
A namiesto tuku co mozem pouzit ? :|
permonik84
26.2.2015 10:29 | |
+5 -15
pocujte baby mne netrebalo mlieko pekne sa mi to spojilo. Ehmm a ten rastlinny tuk som pouzila veto a pohodicka.rozvalkala som to a poprekladala a dala oddychovat.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.