Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mozočková omáčka

ingrediencie

100 g
mozoček
30 g
masť
30 g
cibuľa
30 g
maslo
30 g
hladká múka
1/2 liter
vývar
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletá červená paprika
hrnčekov
petržlenová vňať

postup

Mozoček sparíme horúcou vodou a stiahneme krvavé blany. Na masti osmažíme pokrájanú cibuľu, pridáme mozoček a chvíľu dusíme. Z masla a múky pripravíme zápražku, zriedime s vodou alebo vývarom a 10 minút povaríme. Potom pridáme mozoček a varíme ďalších 10 minút. Omáčku osolíme, okoreníme a ochutíme petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi alebo cestovinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...