Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska bravčová polievka

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

125 g
bravčové mäso
225 g
bambusové výhonky
1 liter
kurací vývar
4 PL
voda
2 ks
zemiaky
2 PL
vínny ocot
2 PL
škrobová kukuričná múka
1 PL
sójová omáčka
1 KL
sezamový olej
1 ks
červená paprika
3 ks
šalotka
1 KL
zázvor
1 ks
mrkva

postup

1.
Do hrnca nalejeme kurací vývar, pokrájané zemiaky a lyžicu ryžového vinného octu a všetko privedieme do varu. Plameň stiahneme na minimum.
2.
S vodou zmiešame škrobovú kukuričnú múčku a túto zmes potom primiešame do horúceho vývaru.
3.
Vývar necháme opätovne variť a miešame, až kým nezhustne a následne opäť stiahneme plameň.
4.
Na tanier dáme bravčové kúsky a polejeme ich zvyšným ryžovým vínnym octom, sójovou omáčkou a sezamovým olejom.
5.
Do vývaru pridáme bravčové kúsky, pásiky mrkvy a zázvor a povaríme všetko spolu 10 minút. Pridáme šalotku, pokrájanú červenú papriku a bambusové výhonky. Povaríme ešte 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?