Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska bravčová polievka

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

125 g
bravčové mäso
225 g
bambusové výhonky
1 liter
kurací vývar
4 PL
voda
2 ks
zemiaky
2 PL
vínny ocot
2 PL
škrobová kukuričná múka
1 PL
sójová omáčka
1 KL
sezamový olej
1 ks
červená paprika
3 ks
šalotka
1 KL
zázvor
1 ks
mrkva

postup

1.
Do hrnca nalejeme kurací vývar, pokrájané zemiaky a lyžicu ryžového vinného octu a všetko privedieme do varu. Plameň stiahneme na minimum.
2.
S vodou zmiešame škrobovú kukuričnú múčku a túto zmes potom primiešame do horúceho vývaru.
3.
Vývar necháme opätovne variť a miešame, až kým nezhustne a následne opäť stiahneme plameň.
4.
Na tanier dáme bravčové kúsky a polejeme ich zvyšným ryžovým vínnym octom, sójovou omáčkou a sezamovým olejom.
5.
Do vývaru pridáme bravčové kúsky, pásiky mrkvy a zázvor a povaríme všetko spolu 10 minút. Pridáme šalotku, pokrájanú červenú papriku a bambusové výhonky. Povaríme ešte 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.