Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska bravčová polievka

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

125 g
bravčové mäso
225 g
bambusové výhonky
1 liter
kurací vývar
4 PL
voda
2 ks
zemiaky
2 PL
vínny ocot
2 PL
škrobová kukuričná múka
1 PL
sójová omáčka
1 KL
sezamový olej
1 ks
červená paprika
3 ks
šalotka
1 KL
zázvor
1 ks
mrkva

postup

1.
Do hrnca nalejeme kurací vývar, pokrájané zemiaky a lyžicu ryžového vinného octu a všetko privedieme do varu. Plameň stiahneme na minimum.
2.
S vodou zmiešame škrobovú kukuričnú múčku a túto zmes potom primiešame do horúceho vývaru.
3.
Vývar necháme opätovne variť a miešame, až kým nezhustne a následne opäť stiahneme plameň.
4.
Na tanier dáme bravčové kúsky a polejeme ich zvyšným ryžovým vínnym octom, sójovou omáčkou a sezamovým olejom.
5.
Do vývaru pridáme bravčové kúsky, pásiky mrkvy a zázvor a povaríme všetko spolu 10 minút. Pridáme šalotku, pokrájanú červenú papriku a bambusové výhonky. Povaríme ešte 5 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...