Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kaša z červenej šošovice a kari

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
šošovica červená
400 ml
voda
3 strúčiky
cesnak
200 ml
sójové mlieko
1 KL
soľ
1 KL
kari
2 ks
vajce

postup

1.
Cesnak nakrájame na plátky a dáme na panvicu opekať na cca 5 min. (bez oleja).
2.
Potom k osmaženému cesnaku pridáme premytú šošovicu a zalejeme 400 ml vody.
3.
Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom plameni variť, cca 15 min., pokým sa skoro všetka voda neodparí.
6.
Všetko spolu premiešame a necháme variť cca 15 min., pokým nám nevznikne hustejšia kaša. Ak máte radi kyslejšiu chuť kaše, môžete ju dochutiť octom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...