Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kaša z červenej šošovice a kari

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
šošovica červená
400 ml
voda
3 strúčiky
cesnak
200 ml
sójové mlieko
1 KL
soľ
1 KL
kari
2 ks
vajce

postup

1.
Cesnak nakrájame na plátky a dáme na panvicu opekať na cca 5 min. (bez oleja).
2.
Potom k osmaženému cesnaku pridáme premytú šošovicu a zalejeme 400 ml vody.
3.
Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom plameni variť, cca 15 min., pokým sa skoro všetka voda neodparí.
6.
Všetko spolu premiešame a necháme variť cca 15 min., pokým nám nevznikne hustejšia kaša. Ak máte radi kyslejšiu chuť kaše, môžete ju dochutiť octom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...