FOTORECEPT: Dubákové špaldové rezance s olivami a tofu syrom
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
špaldové rezance
200
g
dubáky
2
hrste
olivy
1/2
ks
syr Tofu
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
2
KL
hubové korenie
postup
1.
Cestoviny uvaríme v slanej vode.
2.
Tofu syr nakrájame na slížiky.
3.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme dubáky (ja som použila 200g mrazených húb, ak máte sušené, stačí vám 1-2 hrste). Pražíme približne 15 minút.
4.
Potom pridáme hubové korenie a olivy + šťavu z olív (asi 1,5 dl). Dusíme 5 minút.
5.
Pridáme tofu syr a bazalku (1 KL).
6.
Všetko ešte podusíme 10 minút.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.