Pridať recept

Šalát s teriyaki steakom

ingrediencie

300 g
sviečkovica
1 PL
marináda teriyaki
150 g
hlávkový šalát
150 g
rukola
4 ks
reďkovka
1 ks
šalotka
1 PL
olivový olej
3 PL
marináda teriyaki

postup

1.
Sviečkovicu pokrájame na rezance, zmiešame ich s lyžicou teriyaki marinády a odložíme na dve hodiny do chladničky. Rukolu a hlávkový šalát umyjeme, necháme odkvapkať a natrháme na menšie kúsky. Šalotku a reďkovku nakrájame na kolieska.
 
2.
V panvici s hrubým dnom rozohrejeme olej, vložíme mäso a asi minútu opekáme. Mäso musí ostať vnútri ružové. Pridáme marinádu teriyaki a lyžicu vody. Rýchlo zakrúžime panvicou a postom mäso nasypeme na šalát. Podávame ho ihneď s čerstvým pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať