Pridať recept

Holandský hydinový šalát

ingrediencie

350 g
kuracie mäso
1 konzerva
kukurica
1 ks
mrkva
1 balíček
cherry paradajky
1 ks
hlávkový šalát

Nálev

3 PL
šľahačka
2 PL
majonéza
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
štipiek
kari korenie

postup

1.
Kuracie mäso, šunku a syr nakrájame na rovnako dlhé kúsky.
 
2.
Paradajky naprieč nakrojíme. Šalát umyjeme, očistíme a natrháme na malé kúsky. Dáme ho ako podklad na 4 malé tanieriky alebo na veľký podnos.
3.
Šľahačku v miske ušľaháme na hustotu krému, vmiiešame majonézu a podľa chuti pridáme soľ, korenie a kari.
4.
Kuracie mäso, šunku a syr opatrne pomiešame a dáme na šalát. Misu obložíme kúskami paradajok. Nálev podávame osobitne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať