Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mokrá bábovka

10
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 téglik
kyslá pochúťková smotana
1 téglik
hladká múka
1 téglik
kryštálový cukor
1 téglik
granko
1/2 téglik
olej
3 ks
vajce
1 PL
sóda bikarbóna
1 ks
vanilkový cukor

postup

1.
Pochúťkovú kyslú smotanu zmiešame s ostatnými surovinami a vylejeme do maslom vymastnenej a múkou vysypanej bábovkovej formy.
2.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180ºC cca 40 min. Odporúčam do cesta primiešať aj hrozienka namočené v rume.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
anitka198
27.5.2015 19:54 | |
+2 -0
dnes som babovku upiekla a mozem povedat,ze je fakt jednoducha a velmi chutna..nedroli sa a je uplne vlacna :3 ..ja som vynechala uz vanil.cukor lebo granko je uz dost sladke+krys.cukor..bohate stacia ;) ...Nabuduce mozno uberiem este trosicku oleja ale recept je fakt skvely :)
Kacenka9
19.9.2014 10:19 | |
+5 -1
Dobry den, ano, v recepte je preklep, t.j. 3 ks vajec, 1 ks vanilkovy cukor, inak mne sa este nestalo, ze by sa mi tato babovka nevydarila a to ju peciem pravidelne takmer kazdy tyzden :)
cesnacik13
10.8.2014 15:41 | |
+3 -6
Škoda surovín, táto bábovka sa nedá upiecť, najskôr vykypela a ani sa nedá upiecť (n)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.