Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená bravčová krkovička

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ČL
mletá červená paprika
1 ČL
kari korenie
1 ČL
majorán
1/4 liter
biele víno
olej na pečenie

postup

1.
Mäso vcelku osolíme, okoreníme, posypeme paprikou, kari, majoránom. Potom ho opražíme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.
2.
Preložíme na pekáč a dáme piecť do vyhriatej rúry na 220 °C. Pečieme asi hodinu a počas pečenie podlievame bielym vínom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?