Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená bravčová krkovička

ingrediencie

1 kg
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1 ČL
mletá červená paprika
1 ČL
kari korenie
1 ČL
majorán
1/4 liter
biele víno
olej na pečenie

postup

1.
Mäso vcelku osolíme, okoreníme, posypeme paprikou, kari, majoránom. Potom ho opražíme na rozpálenom oleji zo všetkých strán.
2.
Preložíme na pekáč a dáme piecť do vyhriatej rúry na 220 °C. Pečieme asi hodinu a počas pečenie podlievame bielym vínom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.