Dusené hovädzie mäso s paradajkovou omáčkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,2
kg
hovädzie mäso
podľa chuti
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
ČL
mletá červená paprika
1
ČL
majorán
1
ČL
tymian
1
ČL
cesnaková soľ
1
konzerva
olúpané paradajky
1/4
liter
biele víno
olej
postup
1.
Mäso nakrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme, posypeme paprikou, majoránom, tymiánom a cesnakovou soľou.
2.
Každý plátok opražíme na rozpálenom oleji. Potom k nemu pridáme paradajky, zalejeme vínom a šťavou z výpeku.
3.
Mäso prikryjeme a necháme dusiť 75 minút. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.