Pridať recept

Bravčové na paprike

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
zelená paprika
1 ks
červená paprika
1 ks
žltá paprika
3 PL
hladká múka
1/2 liter
mäsový vývar
1 šálka
biele víno
olej

postup

1.
Mäso pokrájame na kocky, opečieme na oleji, osolíme a okoreníme. Potom k nemu pridáme na pásiky nakrájané papriky a spolu s mäsom ich opražíme.
 
2.
Posypeme múkou. Zalejeme vývarom, biely vínom a dusíme asi 45 minút. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...