Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Závin s višňami a kokosom bez cukru

ingrediencie

Cesto

300 g
žitná múka
200 ml
husté sójové mlieko
1 dl
voda
1 PL
solamyl
2 PL
olivový olej
štipiek
soľ

Náplň

500 g
vykôstkované višne
kokos
perníkové korenie
tekvicové semienka
mlieko na potretie

postup

2.
Do misky s múkou prilejeme mlieko a solamyl vo vode. Pridáme soľ a olej a vypracujeme tuhé cesto.
4.
Po 10 min. cesto rozdelíme na 2 časti a každú z nich rozvaľkáme na obdĺžník. Do stredu nasypeme kokos a na to uložíme višne.
5.
Posypeme perníkovým korením a zavinieme z oboch strán.
6.
Oba záviny preložíme na plech, potrieme mliekom a vrch posypeme tekvicovými jadierkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...