Pridať recept

Morčacie rezne na smotane

ingrediencie

4 ks
morčacie rezne po 200 g
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 šálka
hladká múka
80 g
maslo
2 ks
cibuľa
250 g
čerstvé šampiňóny
trochu
citrónová šťava
1 šálka
biele víno
1 pohár
smotana
trochu
mletý muškátový oriešok

postup

1.
Rezne osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a opečieme na rozohriatom masle. Po opečení ich odložíme na teplé miesto.
 
2.
Vo zvyšnom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme k nej pokrájané huby a krátko opražíme. Zalejeme citrónovou šťavou, vínom, smotanou a uvaríme. Potom odstavíme, osolíme, okoreníme a posypeme muškátovým orieškom.
3.
Teplé rezne uložíme na tanier a polejem omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie rezne
Toto je FINTA na dokonale tenučký, rovnomerne naklepaný rezeň! Jednoduchá metóda, ktorú takmer nikto nepozná + recepty
Ak sa dnes chystáte pripravovať rezne, vyskúšajte tento málo známy spôsob, ako ich rovnomerne naklepať. Funguje...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!