Pridať recept

Pečená makrela na bylinkách

ingrediencie

4 ks
makrela
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 šálka
citrónová šťava
trochu
worčestrová omáčka
petržlenová vňať
1 šálka
olej
1 PL
oregano
1 PL
bazalka
1 PL
tymian
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Makrely osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, worčestrovou omáčkou. Necháme ich 30 minúť marinovať.
 
2.
Do vnútra ryby dáme posekanú petržlenovú vňať. Olej, cesnak pretretý so soľou a všetky bylinky spolu vymiešame a potrieme nimi ryby.
3.
Ryby položíme na plech a dáme upiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať