Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená makrela na bylinkách

ingrediencie

4 ks
makrela
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 šálka
citrónová šťava
trochu
worčestrová omáčka
petržlenová vňať
1 šálka
olej
1 PL
oregano
1 PL
bazalka
1 PL
tymian
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Makrely osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, worčestrovou omáčkou. Necháme ich 30 minúť marinovať.
2.
Do vnútra ryby dáme posekanú petržlenovú vňať. Olej, cesnak pretretý so soľou a všetky bylinky spolu vymiešame a potrieme nimi ryby.
3.
Ryby položíme na plech a dáme upiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.