Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Mäso na pive

ingrediencie

500 g
mäso
3 ks
cibuľa
200 g
prerastená slanina
1/2 liter
svetlé pivo
2 PL
med
1 ČL
bazalka
1 ČL
kremžská horčica

postup

1.
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, sprudka opečieme na oleji z oboch strán a vyberieme. Použijeme hlbšiu panvicu.
2.
Do panvice dáme slaninku a cibuľku a opražíme. Prilejeme pivo, nezľaknite sa, pivo zapení a trošku zasmrdí, čo hneď prejde. Pridáme med, bazalku, horčicu.
3.
Pridáme mäso a prikryté dusíme podľa potreby domäkka.
4.
Občas skontrolujeme, premiešame, podľa potreby podlejeme trošku vodou.
5.
Podávame s ryžou, dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Veraa91
30.4.2014 20:49 | |
+0 -3
aké maso ste pouzili
Vendelincok
4.5.2014 16:05 | |
+4 -0
v popise sa pise ze tentokrat kuracie. ale inokedy zajacinku, kozinu, bravcovinu, co pride pod ruku :)
ariaga
25.9.2013 12:42 | |
+9 -0
super, vsetkym chutilo, len si zabudla , ze treba osolit, ale kazdu spravnu gazdinku to hadam napadne
dobruchut.sk
26.9.2013 10:06 | |
+0 -1
Vďaka :) máš pravdu, soľ chýba v recepte. Solím veľmi málo, aj sem, ak niečo vôbec šlo, tak minimum.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?