Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jačmenné cestoviny s hríbovou omáčkou zo sójového mlieka

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cestoviny

300 g
jačmenné cestoviny
soľ
olivový olej

Omáčka

250 g
sušené huby namočené vo vode
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
1 KL
kurkuma
1 KL
soľ
200 ml
sójové mlieko
olivový olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na 1 PL olivového oleja.
2.
K orestovanej cibuli pridáme vopred (cca 15 min.) namočené huby a smažíme 10 min.
3.
Medzitým si uvaríme cestoviny. Do vody pridáme soľ s kvapkou oleja a keď voda začne vrieť, uvaríme cestoviny podľa návodu.
4.
K osmaženým hubám prilejeme cca 3 dl vody a pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu.
5.
Dochutíme soľou, kurkumou a dusíme pod pokrievkou 15 min.
6.
Potom zmes prelejeme do mixéra, kde ju rozmixujeme na hladkú kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...