Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jačmenné cestoviny s hríbovou omáčkou zo sójového mlieka

3
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cestoviny

300 g
jačmenné cestoviny
soľ
olivový olej

Omáčka

250 g
sušené huby namočené vo vode
150 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
1 KL
kurkuma
1 KL
soľ
200 ml
sójové mlieko
olivový olej

postup

1.
Cibuľu nakrájame na kocky a osmažíme na 1 PL olivového oleja.
2.
K orestovanej cibuli pridáme vopred (cca 15 min.) namočené huby a smažíme 10 min.
3.
Medzitým si uvaríme cestoviny. Do vody pridáme soľ s kvapkou oleja a keď voda začne vrieť, uvaríme cestoviny podľa návodu.
4.
K osmaženým hubám prilejeme cca 3 dl vody a pridáme na malé kocky nakrájanú zeleninu.
5.
Dochutíme soľou, kurkumou a dusíme pod pokrievkou 15 min.
6.
Potom zmes prelejeme do mixéra, kde ju rozmixujeme na hladkú kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...