Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hubník - Slaný hubový koláč

3
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
huby
4 ks
rožok
2 ks
vajce
200 ml
mlieko
1 KL
soľ
2 g
korenie čierne mleté
1 g
rasca
1 PL
petržlenová, alebo zelerová vňať
5 PL
olej
1 ks
cibuľa
2 ks
cesnak strúčik

postup

1.
Pripravíme si suroviny. Nerobila som veľmi veľký, nakoľko som nevedela, či bude chutiť priateľovi.
3.
Pridáme nakrájané huby, osolíme, okoreníme, pridáme rascu a dusíme do mäkka.
9.
Potom ju pridáme do rožkov, pridáme sneh z bielkov, ešte majoránku a premiešame
11.
...dáme piecť do vyhriatej rúry na 180-200 stupňov, a pečieme cca 30-40 minút, podľa toho, aký je koláč vysoký.
12.
Po upečení porciujeme....tento koláč môžeme jesť teplý, aj studený. Prajem dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.