Pridať recept

Ružičkový kel v hrnci

ingrediencie

750 g
ružičkový kel
1/2 liter
vývar
1/2 ks
brokolica
2 ks
mrkva
1/2 ks
karfiol
trochu
soľ
trochu
korenie
trochu
mletá červená paprika
1/2 kg
mleté mäso
2 ks
vajce

postup

Ružičkový kel očistíme, mrkvu nakrájame na krúžky, karfiol a brokolicu rozoberieme na ružičky a dáme variť. Keď je zelenina mäkká, scedíme a necháme v teple. Z mäsa, žĺtkov soli a korenia vymodelujeme mäsové guľky ktoré dáme variť, alebo opražíme na oleji. Chvíľu podusíme vo vývare. Guľky podávame s mäkkou zeleninou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať