Pizza "Carciofi"
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
300
g
tvaroh
1
štipka
soľ
6
PL
mlieko
12
PL
olej
2
ks
vajce
600
g
múka
1/2
balíček
prášok do pečiva
Na obloženie
200
g
syr Gouda
1
konzerva
paradajka
8
ks
sardinky
trochu
cesnaková soľ
postup
1.
Tvaroh so soľou, mliekom a olejom vypracujeme do hladka. Pridáme múku zmiešanú s polovicou dávky prášku do pečiva, zvyšok zamiešame pred miesením.
2.
Cesto vyvaľkáme a dáme do 4 vymastených foriem na pizzu. Vajcia olúpeme a pokrájame na prúžky široké asi 2 cm.
3.
Plátky vajec, odkvapkané a olúpané paradajky, sardinky a odkvapkané artičoky rozložíme vkusne na cesto.
4.
Posypeme pamajoránom, korením a cesnakovou soľou, obložíme syrom a pečieme 30-35 minút v predhriatej rúre na 200 stupňov.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.