Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šošovicovo-zeleninový šalát

4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 ks
paprika
1 ks
ľadový šalát
5 ks
kyslá uhorka
1/2 ks
uhorka šalátová
7 ks
reďkovka
1 ks
biela okrúhla reďkovka
100 g
údené tofu
150 g
červená šošovica
1 KL
soľ

Dresing

1 dl
olivový olej
1 PL
kremžská horčica
1 dl
voda
1 ks
limetka
1 dl
šťava z kyslých uhoriek

postup

1.
Všetku zeleninu nakrájame na veľmi malé kúsky a vložíme do väčšej misky.
2.
Na dresing si v pohári zmiešame olivový olej, horčicu, šťavu z limetky, vodu a šťavu z kyslých uhoriek. Hotový dresing vylejeme k zelenine a premiešame.
3.
Nakoniec pridáme šošovicu, ktorú sme uvarili v 1,5 násobnom množstve vody so soľou. Šalát necháme vychladiť na cca 1 hodinu a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...