Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové závitky na cibuli s párkom

Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
6
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
3 ks
uvarené vajce natvrdo
2 ks
párky
3 ks
kyská uhorka
3 ks
cibuľa
soľ

Marináda

4 PL
kremžská horčica
1 PL
šťava z citróna
1 KL
tymian
1 KL
rozmarín

postup

1.
Mäso nakrájame na plátky a vyklepeme. Potom ho z každej strany osolíme.
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
 
2.
Na marinádu zmiešame v pohári horčicu, tymián, rozmarín a citrónovú šťavu. Hotovou marinádou potrieme každý plát mäsa z vnútornej strany.
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
3.
Na každý plát položíme polovicu uvareného vajíčka, polovicu uhorky a 1/3 párky. Mäso zrolujeme a spojíme páradlom alebo nitkou.
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
4.
Závitky uložíme na pekáč a podlejeme vodou.
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
5.
Pečieme pri teplote 180 stupňov 60 min. prikryté. Po hodine pečenia pridáme k mäsu na pásiky nakrájanú cibuľu, mäso odryjeme a dopečieme na 220 stupňoch ešte cca 20 min.
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Fotorecept: Bravčové závitky na cibuli s párkom
Zdroj: kucharka26
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Dobrá plnka premení vaše mäso na delikatesu
Zdajú sa vám vaše mäsové recepty jednotvárne? Pridajte do nich zaujímavú plnku a hneď budete mať z toho...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...