Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hrášková kaša

2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

450 g
hrášok
1/2 ks
citrón
1 KL
soľ
2 strúčiky
cesnak

postup

1.
Hrášok som použila sterilizovaný, ale môžete i uvariť surový a na trochu masla ho do mäkka osmažíte.
2.
Hrášok vložíme do mixéra, pridáme šťavu z citróna, soľ a cesnak.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na kašu. Nerozmixované kúsky hrášku výsledku vôbec neuškodia. Podávame ako prílohu k mäsu alebo ako ľahkú večeru.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...