Pridať recept

Grilovaný tuniak

ingrediencie

8 plátkov
tuniak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2 ks
citrón
1 zväzok
medovka
1 šálka
olivový olej

postup

1.
Plátky osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou, ktorú sme vytlačili z citróna. Posypeme posekanou medovkou.
 
2.
Plátky tuniaka pokvapkáme olivovým olejom a dáme grilovať alebo ho môžeme upiecť v rúre asi 15 minút. Ugrilovaného tuniaka podávame s čerstvou zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
3 fantastické marinády na kuracie mäso: Na najchutnejšiu grilovačku
Kuracie mäso je ako stvorené na marinovanie, nakoľko samo o sebe nemá výraznejšiu chuť. Naopak chutí...
Rodinná grilovačka
8 pravidiel správneho grilovania
8 jednoduchých pravidiel, ktoré z vás urobia majstra v grilovaní.
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Môj sused robí v lete najlepšie grilované mäso: Opýtal som sa ho na jeho tajomstvo
Rada, ako správne ugrilovať mäso a tiež tipy s čím ho padávať, aby ste si pochutnali na výbornom grilovanom...
Fit grilovačka s chrumkavými krevetami
Ak ste premýšľali nad ľahšími alternatívami grilovaného jedla, tá správna možnosť sú určite krevety.
Kupujete gril?
Kupujete gril? Poradíme, ako správne vybrať
Grilovaniu prepadá čoraz viac Slovákov. To so sebou prináša aj širokú ponuku pomôcok na tento typ varenia,...
Syr halloumi
Grilované syry – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto letnej pochúťke
Grilovačky už dávno nie sú iba o mäsových pochúťkach. Pravý gurmán si dopraje aj lahôdky v podobe grilovanej...