Grilovaný tuniak
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
plátkov
tuniak
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2
ks
citrón
1
zväzok
medovka
1
šálka
olivový olej
postup
1.
Plátky osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou, ktorú sme vytlačili z citróna. Posypeme posekanou medovkou.
2.
Plátky tuniaka pokvapkáme olivovým olejom a dáme grilovať alebo ho môžeme upiecť v rúre asi 15 minút. Ugrilovaného tuniaka podávame s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.