Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánovo-kokosové cookies z ovsených vločiek bez múky a cukru

20
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 hrnčeky
ovsené vločky
4 ks
zrelé banány
1 hrnček
kokos
1 PL
med

postup

1.
Príprava je jednoduchá. Popučíme banány, pridáme vločky, kokos, ak chcete tak, aj lyžicu medu. Ale zistila som, že by boli dosť sladké aj bez neho. Všetko poriadne zamiešame, necháme 10 minút postáť. Lyžicou a rukami vytvarujeme guľky, ktoré jemne sploštíme. Poukladáme na plech a pečieme 10-12 minút na 170 stupňov, podľa rúry do svetlo hneda.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
petruska968
28.4.2014 21:39 | |
+3 -3
Cim sa da nahradit ten kokos? :3
dobruchut.sk
29.4.2014 09:28 | |
+3 -2
hm, kokos je zakladna surovina, takze ho tazko nahradite. ale tak mozte skusit napriklad orechy
x-girl-x
28.5.2016 16:08 | |
+3 -2
Ja ich robím len z banánov a vločiek - hrnček vločiek a 2 banány, buď sa len zmiešajù alebo sa zmixujú keď to chceme jemnejšie. ..a zamiešam tam aj hrozienka alebo kúsky čokolády
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...