Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie rezne vo vínovom cestíčku

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
4 ks
vajce
200 ml
biele víno
200 ml
sóda voda
8 PL
hladká múka
soľ
mleté čierne korenie
bylinky

postup

1.
Vajíčka dobre rozšľaháme vo víne a po lyžiciach začneme pridávať múku až nám vznikne hustejšia, hladká kašička. Prilievame sódu, alebo vodu toľko aby nám vzniklo cestíčko asi ako na palacinky, prípadne o máličko hustejšie. Osolíme, okoreníme a pridáme čerstvé, alebo sušené bylinky.
2.
Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, osolíme a vložíme do cestíčka.
3.
Lyžicou naberáme kôpky, kladieme do horúceho oleja a vysmážame z oboch strán.
5.
Podávame so zemiakmi a šalátom, alebo ako pohostenie pre návštevu len s drezingom...
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...