Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie rezne plnené bryndzou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
kuracie prsia
200 g
bryndza
kôpor čerstvý
petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ
hladká múka
vajce
strúhanka

postup

1.
Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme zmesou bryndze a byliniek. Rezne prehneme, môžeme zopnúť ihlou, z vonkajšej strany okoreníme mletým čiernym korením, nesolíme, bryndza je slaná dosť. Obalíme v trojobale a vysmažíme.
2.
Bryndza sa vnútri roztečie a úžasne ochutí mäso. Podávame so zemiakmi, šalátom, alebo dresingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Fantinus
19.9.2015 09:46 | |
+4 -3
Vyskúšal som a môžem potvrdiť. MŇAMKA!!! (y) (y) (y)
kvetinka597
8.10.2013 17:11 | |
+7 -3
vyskusam moze byt vynikajuce uz som si to opisala do zosita ja by mesto bryndze dala aj nivu
Fantinus
19.9.2015 09:48 | |
+7 -2
Niva je tiež výborná voľba, dodá skvelú chuť. (y)
kvetinka597
8.10.2013 17:10 | |
+3 -1
:! :! 3:)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.