Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané paradajky

ingrediencie

paradajka
soľ

postup

1.
Paradajky umyjeme, vykrojíme tvrdé stredy, prepolíme alebo rozštvtíme podľa veľkosti.
2.
Surovo natlačíme do trojdecových pohárov, paradajky si pustia šťavu. Na vrch nasypeme pol kávovej lyžičky soli a sterilizujeme 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
eruska25
2.7.2014 15:09 | |
+19 -28
Sterilizujem v zaváracom hrnci s dierkovanou vložkou. Vodu dávam len po vložku, teda sa sterilizuje v pare.
topvar101
2.7.2014 14:13 | |
+73 -24
Sterilizujeme 15 minut ,ale pri akej teplote?
Teahyn
27.9.2013 10:51 | |
+30 -15
Výborný nápad, jen musím rajčata oloupat ;) Naši nemají slupky rádi.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.