Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané paradajky

ingrediencie

paradajka
soľ

postup

1.
Paradajky umyjeme, vykrojíme tvrdé stredy, prepolíme alebo rozštvtíme podľa veľkosti.
2.
Surovo natlačíme do trojdecových pohárov, paradajky si pustia šťavu. Na vrch nasypeme pol kávovej lyžičky soli a sterilizujeme 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
pola59
4.9.2018 09:07 | |
+1 -0
vyskusal som to presne tak ako je to popisane. 8 poharov po 3 dnoch som musel vyhodit. zacalo to kyslnut a som rad ze to nevybuchlo. surovo, bez varenia uz nikdy nebudem skusat. ani neviem, kde som urobil chybu.
eruska25
2.7.2014 15:09 | |
+22 -29
Sterilizujem v zaváracom hrnci s dierkovanou vložkou. Vodu dávam len po vložku, teda sa sterilizuje v pare.
topvar101
2.7.2014 14:13 | |
+75 -26
Sterilizujeme 15 minut ,ale pri akej teplote?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.