Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zavárané paradajky

ingrediencie

paradajka
soľ

postup

1.
Paradajky umyjeme, vykrojíme tvrdé stredy, prepolíme alebo rozštvtíme podľa veľkosti.
2.
Surovo natlačíme do trojdecových pohárov, paradajky si pustia šťavu. Na vrch nasypeme pol kávovej lyžičky soli a sterilizujeme 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
pola59
4.9.2018 09:07 | |
+3 -0
vyskusal som to presne tak ako je to popisane. 8 poharov po 3 dnoch som musel vyhodit. zacalo to kyslnut a som rad ze to nevybuchlo. surovo, bez varenia uz nikdy nebudem skusat. ani neviem, kde som urobil chybu.
eruska25
2.7.2014 15:09 | |
+22 -29
Sterilizujem v zaváracom hrnci s dierkovanou vložkou. Vodu dávam len po vložku, teda sa sterilizuje v pare.
topvar101
2.7.2014 14:13 | |
+75 -26
Sterilizujeme 15 minut ,ale pri akej teplote?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.