Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Paradajková drť na pizzu

ingrediencie

paradajka
soľ
cesnak
mleté čierne korenie
bazalka
oregano
tymian

postup

1.
Najlepšie sú mäsité odrody. Paradajky ošúpeme. Ak sú veľmi vodové, vodovú časť so semienkami vyrežeme, to len preto, aby sme mali dokonalú drť. Nakrájame na kúsky.
2.
Dáme variť. Šupky a šťavu nevyhodíme, môžeme si uvariť pretlak.
3.
Keď sú paradajky rozvarené, rozmixujeme ich. Pridáme pretlačený cesnak, na kilo paradajok dáme 6 strúčikov. Odparujeme, podľa chuti osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, čerstvé alebo sušené. Tá vôňa je fantastická. Plníme do menších pohárov, sterilizujeme 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?