Bravčové mäso v slanine
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové karé
soľ
grilovacie korenie
mleté čierne korenie
anglická slanina
1
strúčik
cesnaku
olej
postup
1.
Bravčové karé pokrájame na hrubšie podlhovasté kúsky, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a okoreníme koreniami.
2.
Každý kúsok mäsa obalíme do plátku anglickej slaniny. Mäso spojíme grilovacou ihlou alebo špajdľou a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
3.
Potom mäso uložíme do vymastenej zapekacej misy, podlejeme výpekom alebo vodou, prikryjeme a zapečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.