Presnidávka z jabĺčok
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
kg
jablko
15
dkg
trstinový cukor
2
balíčky
škoricový cukor
1/2
liter
voda
Puding
1/2
liter
voda
2
balíčky
vanilkový puding
20
dkg
cukor
postup
Ošúpané a nakrájané jablká dusíme s trstinovým cukrom, vodou a škoricovým cukrom. Ešte ako teplé ich rozmixujeme. Potom uvaríme 2 pudingy v ½ L vody a s 20 dkg cukru. Rozmixované ovocie zmiešame s pudingom. Môžeme naplniť zavárané fľaše a sterilizovať asi 15 minút na 80 stupňoch. Vhodné od ukončeného 8. mesiaca
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.