Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaný losos s rozmarínom

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
filety z lososa
8 PL
sójová omáčka
5 PL
slnečnicový olej
5 PL
hnedý cukor
2 ks
citrón
1 stonka
rozmarín
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.

Do misky nalejeme sójovú omáčku, slnečnicový olej, hnedý cukor, citrónovú šťavu, rozmarín, soľ, mleté čierne korenie a všetko spolu premiešame.

2.

Lososa je najlepšie si pripraviť deň vopred. Na plech na pečenie položíme filety z lososa, vtrieme do nich pripravenú marinádu a potom plech zabalíme do alobalu. Necháme marínovať v chlade najlepšie 24 hodín.

3.

Rozohrejeme si gril, vložíme naň filety z lososa a grilujeme približne 10 minút z každej strany. Ako prílohu podávame pečené zemiaky alebo zeleninový šalát.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?